Thứ Năm, 24 tháng 1, 2019

Ilmārs Rimšēvičs

http://follr.me/IlmarsRimsevic/about

Ilmārs Rimšēvičs diētas speciālists. Savulaik ar izcilību pabeidzis Birmingemas universitāti Anglijā, kā arī papildus stažējies un profesionāli pilnveidojies gan praksē Vācijā, gan Amerikā, kur apguva jaunākās tendences gastroenteroloģisko slimību agrīnai diagnostikai un ārstēšanai. Starptautiskās konferencēs uzstājies arī ar vairākām zinātniskajām publikācijām par probiotikām, zarnu mikrofloras izmaiņām pie dažādām diētām, kā arī pētījas ilgstošas antibiotiku lietošanas sekas zarnu mikrobiomā.
Diētas speciālists Ilmārs Rimšēvičs palīdz saviem klientiem sakārtot savu ēdienkarti, piemērojot individuālus risinājumus katra vajadzībām - gan profesionāliem sportistiem, lai sasniegtu labākus rezultātus, gan pacientiem ar hroniskām saslimšanām un vielmaiņas traucējumiem, gan arī vienkārši cilvēkiem, kuri vēlas uzlabot savu pašsajūtu un izskatu. Ilmārs Rimšēvičs savā praksē ir pārliecinājies, ka arī nelielas pārmaiņas ikdienā var palīdzēt sasniegt vēlamos rezultātus un ne vienmēr ir nepieciešama radikāla pieeja. Turklāt cilvēkiem daudz vieglāk ir ilgstoši pieturēties pie labvēlīgiem paradumiem, ja tie nav pārāk sarežģīti.
Ja arī jūs esat no tiem, kuri vēlas jau šajā pavasarī izskatīties tik lieliski, kā vēl nekad, tad iespējams ir laiks padomāt par diētas speciālista vizīti. Ilmārs Rimšēvičs ir diētas speciālists ar ilggadēju pieredzi, tāpēc noteikti spēs atrast jums vislabākos risinājumus, lai uzlabotu savu figūru un vēdera pašsajūtu. Ja tomēr neesi vēl gatavs doties uz vizīti klātienē, bet vēlies uzzināt vairāk par veselīgu dzīvesveidu, efektīvām diētām un citus ieteikumus no profesionāļiem, tad ieskaties Ilmāra Rimšēviča blogā -

Không có nhận xét nào:

Đăng nhận xét